+355 68 206 3693 alb.vernici@yahoo.com

DISTRIBUTOR  BOJRASH  PROFESIONALE

BOJRA DRURI

Bojra druri profesionale per mobileri dhe bojra druri per restauro. Kliko per me teper.

BOJRA MURI

Bojra muri per industrine e ndertimit. Nga bojrat e murit plastike deri tek dekorative.

BOJRA PER METALE

Bojra profesionale industriale. Bojra per metale, impiante industriale, kapanone makineri bujqesore etj.

ALB VERNICI BOJRA PROFESIONALE

 

Alb Vernici shpk, me përvojë 15 vjeçare në treg, specializuar në tregëtimin e bojrave të drurit, llaqeve, astarëve poliuretanik, smaltove, diluenteve dhe holluesve të tjerë që përdoren specifikisht në lyerjet dhe mirëmbajtjen e drurit, mobiljeve dhe të parketeve. Ofron gjithashtu bojëra Italiane, Greke dhe vendase për mure dhe për çdo siperfaqe tjetër. Përgatitjen e personalizuar të tyre si dhe asistencë teknike për përdorimin e bojrave plastike, hidromateve dhe bojrave ekologjike.

 

Kliko per me shume >

BOJRA DRURI PROFESIONALE

Bojra druri profesionale per mobileri dhe bojra druri per restauro.

Kliko per me teper >

AKSESORE DHE BOJRA PER PARKETIN

Aksesore dhe bojra per parketin te firmes VERMEISTER.

Kliko per me teper >

BOJRA MURI PER INDUSTRINE E NDERTIMIT

Bojra muri per industrine e ndertimit. Nga bojrat e murit plastike deri tek dekorative.

Kliko per me teper >

BOJRA PER INDUSTRINE E METALEVE

Bojra profesionale industriale. Bojra per metale, impiante industriale, kapanone makineri bujqesore etj.

Kliko per me teper >

PARTNERET TANE

Kontakt

Unaza e Re , Rg. Nexho Konomi Tirana
+355 68 206 3693
alb.vernici@yahoo.com
inof@albvernici.al

Kontakto tani

Alb Vernici

Rruga Teodor Keko

Tirane

Shiko harten e plote>>